Új üzletág – Nemzetközi fuvarozás

Terveink között szerepel, hogy tapasztalva a saját és mások igényét nemzetközi fuvarozási üzletágat indítunk elsődlegesen a speciális, nagy tömegű szállítmányok (betonacél, fémhulladék, nagyméretű roncsok/gépek) szétvágásból származó nagyobb darabok szállítására.

Cégünk szeretne olyan szállítási kapacitást alakítani, amellyel saját és mások árufuvarozási igényeit ki tudja elégíteni nemzetközi, elsődlegesen EU-n belüli szállításokra.

Olyan gépjármű parkot kívánunk beállítani, amely megfelelő állapotúak, a gépkocsivezetők tapasztaltak vasáru és egyéb nehézáru szállításban.

A szállítójárművek aktuális helyzetét GPS nyomkövetéssel ellenőrizzük, és a legkorszerűbb úthálózat használatot segítő GPS-ekkel szereljük fel, hogy ellenőrizzük a szállítmány útját. Probléma esetén azonnal be tudjunk avatkozni, és ha szükséges, segíteni tudjunk a gépkocsivezetőnek, egyeztessünk a célállomással, az áru fogadójával.

A megfelelő gépparkot külső márkaszervizben szeretnénk karbantartani, az üzemanyagot kizárólag tankolókártyák használatával vételeznénk.