Cégvezetés

Cégünk, a TC Partner Kft.  2014 óta van jelen a piacon. 100% magyar, magánszemélyek tulajdonában van.

Tulajdonosai közel 25 éve vannak jelen a piacon a fémhulladék kereskedelemben, feldolgozásban. Ezen időszak szakmai tapasztalatait felhasználva biztos üzleti kapcsolatokat alakított ki jelenlegi partnereivel. A tulajdonosok a Cég irányítását, kereskedelmi tevékenységét közösen viszik.

Profil

Induló üzleti profilunk alumínium és vaskereskedelem. A színesfémhulladék valamennyi szegmensének begyűjtésével, feldolgozásával, értékesítésével foglalkozunk. A begyűjtést elsődlegesen gépipari üzemek, gyárak és egyéb forgalmazóktól végezzünk. Az átvétel az EU valamennyi környezetvédelmi szabályának megfelelve, a hatósági, szakhatósági előírásokat maximálisan betartva végezzük.

Alumínium kereskedelem

A kereskedelem tőzsdei korlátokon belül mozog, emiatt nincs nagy mennyiségű raktározás, a megrendeléseket követően indítjuk be a beszerzéseket. Az alumínium kereskedelme szigorú szabályok szerint működik Magyarországon, viszonylag kevés cég dolgozik ezen a területen. Kivétel nélkül igyekszünk mindenkivel korrekt partneri viszonyt ápolni.

Értékesítésünk jelentős része külföldi partnerek felé történik, de jó kapcsolatokat ápolunk hazai nagykereskedelmi partnereinkkel, akik tőlünk vásárolnak nagy tételben.

A beszállítóink fix eladók, közel harmadik éve csak velük dolgozunk, ez idáig sikeres, megbízható, jó kapcsolatunk van mindannyiukkal. A vevői-szállítói kintlévőségünk elhanyagolható mértékű, mivel tőzsdei áru miatt senki nem készletezik.

Értékesítési volumen

Vevőink számára az aznapi legjobb tőzsdei áron szerezzük be a termékeket a szükséges időben és mennyiségben, két héten belüli lebonyolítással. Havi szinten kb. 700 tonna alumíniumot forgalmazunk. Ez a mennyiség nagyjából 9 (kilenc) budapesti Siemens Combino Supra villamos súlyának (utasok nélkül 69,7 t) felel meg.

Ezt terveink szerint növelni szeretnénk az elkövetkező években.